Wash the meat, separate from the bones, cut into pieces. Peel the carrots, onions and garlic, chop finely. To make the turkey even softer, you can soak it in kefir for 30-40 minutes before cooking.
Мясо вымойте, отделите от костей, порежьте на кусочки. Почистите морковь, лук и чеснок, мелко нарежьте. Чтобы индейка получилась еще мягче, перед приготовлением ее можно вымочить в кефире 30-40 минут.
Cook the meat. In a frying pan, fry the turkey pieces in oil for 10-15 minutes until golden brown. Add onions and carrots to the meat. Salt and pepper. Continue frying for another 5-7 minutes. Transfer the meat and vegetables to a separate container.
Приготовьте мясо. На сковороде обжарьте в масле кусочки индейки 10-15 минут до румяного цвета. Добавьте к мясу лук и морковь. Посолите, поперчите. Продолжайте жарить еще 5-7 минут. Переложите мясо с овощами в отдельную емкость.
Prepare the sauce. In the same frying pan, fry the flour in oil for 2-3 minutes, add sour cream. Mix thoroughly. Gradually add water, stirring the sauce continuously so that no lumps form. Salt, pepper, add garlic. Add turkey and vegetables to the sauce and stir. Simmer over medium heat until the meat is cooked through for 10-15 minutes.
Приготовьте соус. На этой же сковороде обжарьте в масле 2-3 минуты муку, добавьте сметану. Тщательно перемешайте. Постепенно влейте воду, непрерывно помешивая соус, чтобы не образовалось комочков. Посолите, поперчите, добавьте чеснок. Положите в соус индейку с овощами, перемешайте. Тушите на среднем огне до готовности мяса 10-15 минут.
Serve turkey in sour cream sauce with a side dish of pasta or buckwheat.
Подавайте индейку в сметанном соусе с гарниром из макарон или гречки.