Wash the beets and carrots. Rinse the lentils. Peel the onion. Open the can of peas and drain all the liquid.
Помойте свеклу и морковь. Промойте чечевицу. Почистите лук. Откройте банку с горошком и слейте с него всю жидкость.
Boil the vegetables. Boil the carrots and beets by adding 1 tsp to the water. salt. Check doneness with a knife. Average cooking time is about 40 minutes.
Отварите овощи. Поставьте варить морковь и свеклу, добавив в воду 1 ч.л. соли. Проверяйте готовность ножом. Среднее время варки около 40 минут.
Boil the lentils. Pour 250 ml of cold water over the lentils and let them cook. Once boiling, add a pinch of salt and reduce heat to medium. Cook the lentils after boiling for 15 minutes. Drain the water, let the lentils cool and transfer to a salad bowl.
Отварите чечевицу. Залейте чечевицу 250 мл холодной воды и поставьте вариться. После закипания добавьте щепотку соли и убавьте огонь до среднего. Варите чечевицу после закипания 15 минут. Слейте воду, дайте чечевице остыть и переложите в салатник.
Prepare the salad. Cut onions, pickled cucumbers, beets and carrots into small cubes. Place all ingredients in a salad bowl with the lentils. Add canned peas, pour in vegetable oil and mix gently.
Приготовьте салат. Нарежьте мелкими кубиками лук, маринованные огурцы, свеклу и морковь. Отправьте все ингредиенты в салатник к чечевице. Добавьте консервированный горошек, влейте растительное масло и аккуратно перемешайте.
Serve the salad in portions, placing it in bowls and garnishing with cucumber slices.
Подайте салат порционно, выложив его в креманки и украсив дольками огурца.