Prepare all ingredients. Mash the cottage cheese well with a fork, and if it is grainy, pass through a blender. Chop the greens.
Приготовьте все ингредиенты. Творог хорошо разомните вилкой, а если он зернистый — пропустите через блендер. Измельчите зелень.
Prepare the curd base for future cheesecakes. In a deep bowl, mix cottage cheese with egg and salt. Add the herbs and stir again.
Подготовьте творожную основу для будущих сырников. В глубокой миске перемешайте творог с яйцом и солью. Добавьте зелень и еще раз перемешайте.
Gradually add semolina and stir each time. After this, cover the bowl with cling film and put it in the refrigerator for about 15 minutes. This is necessary so that the semolina swells and then does not crunch on the teeth.
Постепенно добавляйте манку и каждый раз перемешивайте. После этого накройте миску пищевой пленкой и уберите в холодильник примерно на 15 минут. Это нужно для того, чтобы манка разбухла и потом не хрустела на зубах.
Remove the mixture from the refrigerator. Form into small balls. It is best to do this with a spoon so that the balls are approximately the same size. Flatten them a little so that they become about 2 cm thick. Roll each of the cheesecakes in flour.
Достаньте массу из холодильника. Сформируйте небольшие шарики. Лучше всего это делать при помощи ложки, чтобы шарики получались примерно одинакового размера. Приплюсните их немного, чтобы они стали толщиной примерно 2 см. Каждый из сырников обваляйте в муке.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the cheesecakes over medium heat for 3-4 minutes until golden brown. Turn over and simmer under the lid until done.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжаривайте сырники на среднем огне в течение 3-4 минут, до золотистой корочки. Переверните и томите под крышкой до готовности.
Serve the finished cheesecakes with sour cream and a sprig of dill.
Готовые сырники подавайте со сметаной и веточкой укропа.