Wash the turkey meat under running water, separate from the bones if necessary and cut into pieces. Peel the onion and cut into half rings. Wash the dill, dry on paper towels and finely chop. It is easier to separate the flesh from the bones when the meat is only half defrosted.
Мясо индейки вымойте под проточной водой, при необходимости отделите от костей и нарежьте на кусочки. Почистите лук, нарежьте полукольцами. Укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Мякоть легче отделять от костей, когда мясо только наполовину разморожено.
Prepare the turkey. Soak the turkey fillet in kefir for an hour, then drain it.
Подготовьте индейку. Филе индейки в течении часа подержите в кефире, затем его слейте.
Braise the turkey. Fry the pieces of meat in a frying pan with vegetable oil for 10 minutes. Add onion, salt and pepper. Pour in water and stir. Simmer until the meat is cooked through for about 15 minutes.
Потушите индейку. Обжарьте кусочки мяса на сковороде с добавлением растительного масла 10 минут. Добавьте лук, посолите и приправьте перцем. Влейте воду, перемешайте. Тушите до готовности мяса около 15 минут.
Turkey fillet stewed with onions, sprinkle with chopped dill, serve with creamy or tomato sauce and mashed potatoes.
Филе индейки, тушенное с луком, посыпьте рубленым укропом, подайте к столу со сливочной или томатной подливой и картофельным пюре.