Wash the turkey, dry it, cut into medium pieces. Clean the mushrooms and cut into slices. Small specimens can be left whole. It is better to use chilled turkey meat, then it will turn out tender and juicy.
Индейку вымойте, обсушите, нарежьте на средние кусочки. Грибы почистите, нарежьте ломтиками. Мелкие экземпляры можно оставить целыми. Мясо индейки лучше использовать охлажденное, тогда оно получится нежным и сочным.
Roast the turkey. In a frying pan with some vegetable oil over high heat, fry the turkey meat and mushrooms for 8-10 minutes. The water should completely evaporate.
Обжарьте индейку. На сковороде с добавлением расительного масла на сильном огне обжарьте индюшиное мясо с грибами 8-10 минут. Вода должна полностью выпариться.
Stew the meat. Add soy sauce, ground pepper and salt to the pan (note that soy sauce is quite salty on its own). Stir and simmer the turkey with mushrooms under the lid for 12-15 minutes until cooked.
Потушите мясо. Добавьте в сковороду соевый соус, молотый перец и соль (учитывайте, что соевый соус достаточно соленый сам по себе). Перемешайте и тушите индейку с грибами под крышкой 12-15 минут до готовности.
Before serving, sprinkle the turkey and mushrooms with sesame and flax seeds.
Перед подачей посыпьте индейку с грибами семенами кунжута и льна.