Rinse the fillet, dry it, cut into large portions. Grate the cheese on a fine grater. Prepare a baking dish. Turn on the oven to preheat to 200 degrees.
Филе промойте, обсушите, нарежьте на крупные порционные куски. Сыр натрите на мелкой терке. Приготовьте форму для запекания. Включите духовой шкаф на разогрев до 200 градусов.
Prepare the meat. Mix mustard, paprika, salt and pepper. Rub this mixture over both sides of the turkey. Lightly fry the turkey fillet in a frying pan until golden brown.
Подготовьте мясо. Смешайте горчицу, паприку, соль и перец. Натрите этой смесью индейку с двух сторон. Слегка обжарьте филе индейки на сковороде до золотистого цвета.
Prepare the sauce. Mix cream, mustard, cheese, salt and pepper.
Приготовьте соус. Смешайте сливки, горчицу, сыр, соль и перец.
Roast the turkey. Place the fried pieces of meat in a baking dish and pour the sauce on top. Bake in the oven at 200 degrees for 40-45 minutes until the meat is cooked.
Запеките индейку. Выложите в форму для запекания обжаренные куски мяса, залейте сверху соусом. Выпекайте в духовке при 200 градусах 40-45 минут до готовности мяса.
Serve the turkey in the creamy gravy with a side of rice, potatoes or vegetables.
Подавайте индейку в сливочном соусе с гарнирами из риса, картофеля или овощей.