Prepare all the necessary ingredients. Wash the lentils. Wash the onion, bell pepper and chop finely. Wash the potatoes, peel them and cut them into cubes. Remove the deep saucepan, frying pan and cutlery.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте чечевицу. Помойте лук, болгарский перец и мелко нарежьте. Картофель помойте, очистите от кожуры и нарежьте кубиками. Достаньте глубокую кастрюлю, сковороду и столовые приборы.
Cook lentils with potatoes. Pour the lentils into the pan and add the potatoes. Pour in water and cook over low heat until tender, removing the foam. This will take 15-20 minutes.
Сварите чечевицу с картофелем. В кастрюлю пересыпьте чечевицу, добавьте картофель. Залейте водой и варите на слабом огне до готовности, убирая пену. На это уйдет 15-20 минут.
Fry the vegetables. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Add onions, bell peppers and tomatoes. Then add tomato paste, cover and simmer over low heat for 5-8 minutes.
Пожарьте овощи. Разогрейте сковороду и залейте в нее растительное масло. Добавьте лук, болгарский перец и помидоры. Затем добавьте томатную пасту, накройте крышкой и тушите на слабом огне 5-8 минут.
Combine the lentils with the roast. Add the stewed vegetables to the pan with the lentils and potatoes. Add salt, pepper, stir and cover with a lid. Bring to a boil and cook for 10-15 minutes. Remove from heat and let rest, covered, for 10 minutes.
Соедините чечевицу с зажаркой. Тушеные овощи добавьте в кастрюлю с чечевицей и картофелем. Добавьте соль, перец, перемешайте и накройте крышкой. Доведите до кипения и варите 10-15 минут. Снимите с плиты и дайте отдохнуть под крышкой 10 минут.
Before serving, sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте нарезанной зеленью.