Conveniently arrange all the ingredients. Wash and cut the chicken meat. If the meat is on the bone, rinse it thoroughly under cold water. Wash onions, carrots, tomatoes and cut into cubes. Carrots can be grated or cut into strips. Take out a deep saucepan and frying pan. If you choose meat on the bone, the broth will be more satisfying and rich.
Удобно разложите все ингредиенты. Куриное мясо помойте и нарежьте. Если мясо на кости, тщательно промойте его под холодной водой. Лук, морковь, помидоры помойте и нарежьте кубиками. Морковь можно натереть на терке или нарезать соломкой. Достаньте глубокую кастрюлю и сковороду. Если выбрать мясо на кости, бульон получится более сытный и наваристый.
Cook the broth. Place the chicken meat in a deep saucepan, cover with water and place on low heat. Bring to a boil, add salt and pepper. Cook until tender, removing foam, 15-20 minutes.
Сварите бульон. Куриное мясо положите в глубокую кастрюлю, залейте водой и поставьте на слабый огонь. Доведите до кипения, посолите, поперчите. Варите до готовности, убирая пену, 15-20 минут.
Cook lentils and potatoes. Place the washed lentils and potatoes into the pan with the chicken. Cook until done for 10-15 minutes.
Сварите чечевицу и картофель. В кастрюлю с куриным мясом положите промытую чечевицу и картофель. Варите до готовности 10-15 минут.
Fry the vegetables. While the lentils are cooking, remove the frying pan and place on the heat. Pour in vegetable oil and place finely chopped onion, tomato, and carrots in the pan. Fry the onion over medium heat until the onion is soft.
Пожарьте овощи. Пока варится чечевица, достаньте сковороду и поставьте на огонь. Влейте растительное масло и положите в сковороду мелко нарезанный лук, помидор, морковь. Обжаривайте до мягкости лука на среднем огне.
Combine the frying with lentils and chicken. Place the finished roast in a saucepan with soup. Add bay leaf, salt again, add spices and simmer with a lid for 10 minutes.
Соедините зажарку с чечевицей и курицей. Выложите готовую зажарку в кастрюлю с супом. Добавьте лавровый лист, еще раз посолите, добавьте специи и томите по крышкой 10 минут.
Before serving, sprinkle the soup with finely chopped fresh herbs.
Перед подачей посыпьте суп мелко нарезанной свежей зеленью.