Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the fish in advance, clean and wash it. Wash the tomato. Peel the onion. Prepare a baking dish and a grater.
Удобно разложите все ингредиенты. Заранее разморозьте рыбу, почистите и помойте ее. Помойте помидор. Очистите лук от шелухи. Подготовьте форму для запекания и терку.
Prepare the fish. Cut the fish into portions. Add salt and pepper. Grease a baking dish with vegetable oil. Cut the onion into large half rings. Place it on the bottom of the mold. Place the fish on a bed of onions.
Подготовьте рыбу. Рыбу порежьте на порционные кусочки. Добавьте соль и перец. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Лук нарежьте крупными полукольцами. Выложите его на дно формы. Отправьте рыбу на подушку из лука.
Prepare the sauce. Whisk milk with egg and salt. Pour the mixture over the fish. Cut the tomato into rings. Place on top of the sauce-drenched fish. Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle it over the tomatoes. Preheat the oven to 180 degrees. Bake for 50-60 minutes.
Подготовьте соус. Взбейте молоко с яйцом и солью. Полейте смесью рыбу. Нарежьте кольцами помидор. Выложите поверх залитой соусом рыбы. Натрите сыр на крупной терке и посыпьте им помидоры. Разогрейте духовку до 180 градусов. Запекайте 50-60 минут.
Sprinkle the finished fish with finely chopped herbs.
Готовую рыбу посыпьте мелко нарезанной зеленью.