Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the fish in advance, remove the tail, fins, scales and entrails. Rinse well with water and pat dry with paper towel.
Удобно разложите все ингредиенты. Рыбу заранее разморозьте, удалите хвост, плавники, чешую и внутренности. Хорошо промойте водой и промокните бумажным полотенцем.
Prepare the fish. Cut the fish into portions. They should be large, 5-7 cm thick.
Подготовьте рыбу. Порежьте рыбу на порционные кусочки. Они должны быть крупными, 5-7 см толщиной.
Mix the batter. Break the egg into a deep bowl, add salt and pepper. Add wheat flour and mix the mixture well so that there are no lumps.
Смешайте кляр. В глубокую миску разбейте яйцо, добавьте соль и перец. Всыпьте пшеничную муку и хорошо перемешайте смесь, чтобы не было комочков.
Fry the fish. Place the frying pan on the fire. Heat vegetable oil in it. Dip the fish in the batter and fry on both sides until golden brown.
Пожарьте рыбу. Поставьте сковороду на огонь. Разогрейте в ней растительное масло. Обмакните рыбу в кляр и обжарьте с обеих сторон до золотистой корочки.
Sprinkle the juicy and tasty pieces of fish in batter with finely chopped green onions. Serve with white bread toast.
Сочные и вкусные кусочки рыбы в кляре посыпьте мелко нарезанным зеленым луком. Подайте к столу с тостами из белого хлеба.