Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the fish in advance, remove scales, cut off the fins and tail. Peel and rinse carrots and onions. Cut the onion into half rings, grate the carrots on a coarse grater.
Удобно разложите все ингредиенты. Заранее разморозьте рыбу, очистите от чешуи, отрежьте плавники и хвост. Морковь и лук очистите и промойте. Лук порежьте полукольцами, морковь натрите на крупной терке.
Cook the fish. Cut the fish into portions. Season with salt and pepper. Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Over medium heat, fry the fish on both sides for 3-4 minutes. Add onion to the fish, after 3-4 minutes add carrots to the pan. Fry vegetables with fish for 1-2 minutes. Pour in water, cover with a lid and simmer for 10 minutes.
Приготовьте рыбу. Нарежьте рыбу на порционные куски. Посолите и поперчите. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. На среднем огне обжарьте рыбу с обеих сторон по 3-4 минуты. Добавьте к рыбе лук, через 3-4 минуты выложите в сковороду морковь. Обжарьте овощи с рыбой 1-2 минуты. Влейте воду, накройте крышкой и тушите 10 минут.
You can serve pollock with onions and carrots as a side dish of pasta. Boil the pasta in salted water for 7-10 minutes, season with butter. Place on serving plates. Place pieces of fried pollock on top and pour gravy on top.
К минтаю с луком и морковью можно подать гарнир из макарон. Отварите макароны в подсоленной воде 7-10 минут, заправьте сливочным маслом. Разложите на порционные тарелки. Сверху выложите кусочки жареного минтая и полейте сверху подливой.