Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the fish in advance if necessary. Prepare the foil. Preheat the oven to 180 degrees. Rinse the pollock well, remove the tail and fins using kitchen scissors, and remove the entrails. Cut pieces of foil so that they are longer than the fish.
Удобно разложите все ингредиенты. Заранее разморозьте рыбу, если это необходимо. Приготовьте фольгу. Разогрейте духовку до 180 градусов. Минтай хорошо промойте, уберите хвост и плавники при помощи кухонных ножниц, очистите от внутренностей. Отрежьте кусочки фольги, чтобы они были длиннее рыбы.
Cook the fish. Mix salt and spices. Rub this mixture onto the fish. Cut the butter into thin slices and place on top of the fish. Wrap pollock in a double layer of foil and bake in an oven preheated to 180 degrees for 20-30 minutes. When the fish is baked, remove it and carefully unwrap the foil.
Приготовьте рыбу. Смешайте соль и специй. Натрите этой смесью рыбу. Нарежьте сливочное масло тонкими ломтиками и разложите поверх рыбы. Заверните минтай в двойной слой фольги и запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 20-30 минут. Когда рыба запечется, достаньте ее и аккуратно разверните фольгу.
Pollock baked in foil can be served as an independent snack, hot or cold. You can add a side dish of potatoes to the fish. Boil the potatoes in salted water. Season with butter.
Запеченный в фольге минтай можно подавать как самостоятельную закуску в горячем или холодном виде. Можно добавить к рыбе гарнир из картофеля. Отварите картофель в подсоленной воде. Заправьте сливочным маслом.