Boil potatoes, carrots and eggs, peel them. Peel the onion and chop finely. Freeze the butter in the refrigerator and grate it on a coarse grater. Grate the potatoes and carrots. Separate the whites from the yolks and grate them separately.
Отварите картофель, морковь и яйца, очистите их. Очистите лук от шелухи и мелко нарежьте. Масло заморозьте в холодильнике и натрите на крупной терке. Картофель и морковь натрите на терке. Отделите белки от желтков и натрите их по отдельности.
Place the first layer of potatoes on the plate on which you will serve the salad. Mash the canned pink salmon and place in the next layer. Spread with mayonnaise. Place a layer of chopped onion on top. Next, spread a layer of grated butter. Place carrots in the next layer and coat them with mayonnaise. Lay out the grated whites, brush the salad with mayonnaise and garnish with chopped yolks.
Выложите первым слоем картофель на блюдо, на котором будете подавать салат. Разомните консервированную горбушу и выложите следующим слоем. Промажьте майонезом. Поверх положите слой нарезанного лука. Далее распределите слой натертого сливочного масла. Выложите следующим слоем морковь и промажьте ее майонезом. Выложите натертые белки, смажьте салат майонезом и украсьте измельченными желтками.
Garnish the finished salad with finely chopped green onions on top.
Готовый салат украсьте сверху мелко нарезанным зеленым луком.