Thaw the fish, cut into portions, salt and pepper. Wash and peel the onions and carrots. Grate the carrots on a coarse grater and cut the onion into half rings. Wash fresh herbs under running water, dry with a paper towel and chop. Prepare the slow cooker.
Разморозьте рыбу, нарежьте на порционные кусочки, посолите и поперчите. Лук и морковь вымойте, почистите. Морковь натрите на крупной терке, а лук нарежьте полукольцами. Свежую зелень вымойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем и нарежьте. Приготовьте мультиварку.
Fry the vegetables. Grease the multicooker bowl with oil. Turn on the “Frying” program. Add the onions and carrots and cook for 10 minutes, stirring them.
Пожарьте овощи. Смажьте чашу мультиварки маслом. Включите программу «Жарка». Засыпьте лук и морковь и готовьте 10 минут, помешивая их.
Stew the fish. Add fish to the vegetables, cover with water and sour cream. Turn on the slow cooker timer for 30 minutes.
Потушите рыбу. К овощам добавьте рыбу, залейте водой и сметаной. Включите таймер мультиварки на 30 минут.
Place stewed onions and carrots on a plate, place fish on top and garnish with herbs.
Выложите на тарелку тушеные лук с морковью, сверху положите рыбу и украсьте ее зеленью.