Thaw the pollock fillets, wash and dry with a paper towel. Wash the onion, peel and cut into half rings. Peel the carrots and grate them on a coarse grater. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the lemon and cut into slices. Prepare foil or parchment. Turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Разморозьте филе минтая, вымойте и просушите бумажным полотенцем. Лук вымойте, почистите и нарежьте полукольцами. Морковь почистите и натрите на крупной терке. Сыр натрите на крупной терке. Лимон вымойте и нарежьте на дольки. Приготовьте фольгу или пергамент. Включите духовой шкаф на разогрев до 180 градусов.
Prepare pollock fillet with cheese. Line a baking sheet with parchment or foil and grease with vegetable oil. Place whole pieces of pollock fillet on it. Place onions on top, then a layer of carrots, salt and pepper. Grease with mayonnaise and cover with cheese. Place the baking sheet with the fish in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Приготовьте филе минтая с сыром. Застелите пергаментом или фольгой противень, смажьте растительным маслом. Выложите на него цельные куски филе минтая. Сверху разложите лук, затем слой моркови, посолите и поперчите. Смажьте майонезом и засыпьте сыром. Отправьте противень с рыбой в разогретую до 180 градусов духовку на 30 минут.
Serve pollock fillet with cheese and a wedge of lemon.
Подавайте филе минтая с сыром с долькой лимона.