Thaw the fish, wash and cut into pieces. Peel the onions, potatoes and garlic, rinse under running water. Chop the onion into half rings. Cut the garlic into slices. Boil the potatoes until half cooked and cut the potatoes into slices. Wash and chop the dill. Prepare a heatproof baking sheet. Turn on the oven at 180 degrees.
Разморозьте рыбу, вымойте и нарежьте на кусочки. Лук, картофель и чеснок почистите, промойте под проточной водой. Лук нашинкуйте полукольцами. Чеснок нарежьте пластинами. Картофель отварите до полуготовности и нарежьте картофель кружочками. Вымойте и измельчите укроп. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовой шкаф на температуру 180 градусов.
Prepare the vegetables. Place potatoes, onions, and garlic in a glass bowl. Sprinkle with salt and pepper and stir. Heat the sour cream in a small saucepan over low heat, pour the vegetables over it and stir again.
Приготовьте овощи. В стеклянную миску сложите картофель, лук, чеснок. Посыпьте солью и перцем и перемешайте. В небольшом сотейнике на медленном огне разогрейте сметану, залейте ей овощи и снова перемешайте.
Bake the pollock. Place the fish on the bottom of a heatproof dish. Fill it with potato-sour cream mixture. Place in the oven for 30 minutes at 180 degrees. Turn off the oven and leave the baked pollock with potatoes to steep for 30 minutes.
Запеките минтай. На дно жаропрочной форму выложите рыбу. Залейте ее картофельно-сметанной смесью. Отправьте в духовку на 30 минут при температуре 180 градусов. Выключите духовку и оставьте запеченный минтай с картошкой настаиваться на 30 минут.
Before serving, sprinkle the pollock fillet with potatoes with chopped dill.
Перед подачей посыпьте филе минтая с картошкой измельченным укропом.