Prepare honey shank ingredients. Thoroughly clean and remove dirt from the pork knuckle. Peel the onions and garlic. Cut 3 cloves of garlic into thin slices and roll them in salt. Using a thin and sharp knife, make deep holes in the shank over the entire area. Stuff the shank with garlic.
Подготовьте продукты для рульки с медом. Свиную рульку тщательно почистите и отмойте от загрязнений. Почистите лук и чеснок. Нарежьте 3 зубчика чеснока тонкими дольками, обваляйте их в соли. Тонким и острым ножом сделайте в рульке по всей площади глубокие отверстия. Нашпигуйте рульку чесноком.
Boil the knuckle. Place the water with the knuckle over high heat and bring to a boil. As soon as the water boils, remove the whole onion, the remaining 3 cloves of garlic, cloves, and black pepper. Add salt to taste. Cook for 1.5-2 hours until the shank is ready. 30 minutes before the end of cooking, add the bay leaf.
Отварите рульку. Поставьте воду с рулькой на сильный огонь, доведите до кипения. Как только вода закипит, спустите луковицу целиком, оставшиеся 3 зубчика чеснока, гвоздику, черный перец. Посолите по вкусу. Варите 1,5-2 часа до готовности рульки. За 30 минут до окончания варки положите лавровый лист.
While the shanks are cooking, make the honey mustard glaze. Grind 1 teaspoon of pepper mixture thoroughly in a mortar.
Пока варится рулька, сделайте медово-горчичную глазурь. 1 чайную ложку смеси перцев тщательно измельчите в ступке.
Bake the shank in the glaze. Coat the boiled shank completely with glaze and wrap in foil. Bake the shank in the oven at 200°C for 40-60 minutes.
Запеките рульку в глазури. Вареную рульку полностью обмажьте глазурью, заверните в фольгу. Запекайте рульку в духовке при 200°С 40-60 минут.
Serve the shank in honey with a side dish of boiled potatoes and fresh vegetables.
Подавайте рульку в меде с гарниром из отварного картофеля и со свежими овощами.