Thaw the frozen pollock fillet and cut into small pieces. Peel the onion and chop into rings. Rinse green beans with warm water. Allow excess liquid to drain. Wash the parsley under running water and dry with a paper towel. Prepare a heatproof baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Замороженное филе минтая разморозьте и порежьте на мелкие кусочки. Лук очистите и нарубите кольцами. Стручковую фасоль промойте теплой водой. Дайте лишней жидкости стечь. Петрушку вымойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовку на 180 градусов.
Make the sauce. In a bowl, combine milk, egg, sour cream, mayonnaise. Sprinkle everything with pepper and salt. Mix well.
Сделайте соус. В миске соедините молоко, яйцо, сметану, майонез. Посыпьте все перцем и солью. Хорошо перемешайте.
Prepare pollock. Place the chopped fish on the bottom of the baking dish. Spread the onion on top and then the green beans. Pour the sauce over everything. Place in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Приготовьте минтай. На дно формы для запекания выложите порезанную рыбу. Сверху распределите лук, а затем стручковую фасоль. Залейте все соусом. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Before serving, garnish the baked pollock with a sprig of parsley. If desired, can be served with boiled potatoes.
Перед подачей запеченный минтай украсьте веточкой петрушки. По желанию можно подать с отварным картофелем.