Prepare ingredients for boiled pork knuckle. Wash the drumstick. If there is dirt on the surface, scrape it off with a knife. Peel the garlic and pass through a press. Peel the onions and carrots.
Подготовьте продукты для отварной свиной рульки. Голень вымойте. Если есть на поверхности загрязнения — соскребите их ножом. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Почистите лук, морковь.
Boil the pork knuckle. Place the shank in a deep pan and fill it completely with water. Turn on the highest heat possible. As soon as the water boils (after about 30-40 minutes), drain it and pour clean water over the meat. Let it cook again. After boiling, reduce the heat and cook the pork knuckle for about 2-2.5 hours. After the shank has been boiled for 1 hour, add the peeled onions, whole carrots, black peppercorns, salt and bay leaves to the water.
Отварите свиную рульку. В глубокую кастрюлю выложите рульку и залейте ее полностью водой. Включите самый большой огонь. Как только вода закипит (примерно через 30-40 минут), слейте ее и залейте мясо чистой водой. Опять поставьте вариться. После закипания огонь уменьшите и варите свиную рульку около 2-2,5 часов. После того, как рулька проварится 1 час, добавьте в воду очищенные луковицы, морковь целиком, черный перец горошком, соль и лавровые листья.
Finish cooking the pork knuckle. Remove the finished shank from the broth and let cool slightly. Then remove the meat from the bone. Coat the pork knuckle with salt, ground black pepper and garlic paste. Roll the boiled pork knuckle into a roll and wrap it with thread so that the roll holds its shape. Then wrap in foil and refrigerate for at least 1.5 hours, preferably overnight. The boiled pork knuckle roll should cool completely and soak in all the spices and garlic.
Завершите приготовление свиной рульки. Готовую рульку достаньте из бульона и дайте немного остыть. Затем отделите мясо от кости. Свиную рульку обмажьте солью, черным молотым перцем и чесночной кашицей. Сверните вареную свиную рульку в рулет и перемотайте ниткой, чтобы рулет держал форму. Затем заверните в фольгу и отправьте в холодильник минимум на 1,5 часа, а лучше на ночь. Рулет из вареной свиной рульки должен полностью остыть и пропитаться всеми специями и чесноком.
Free the boiled pork knuckle from foil and threads, cut into slices and serve with mustard and horseradish sauce.
Вареную свиную рульку освободите от фольги и ниток, нарежьте на ломтики и подавайте на стол с соусом из горчицы и хрена.