Boil carrots and eggs, peel them. Wash the dill. Grate the cheese. Separate the white from the yolk of eggs. Grate them separately. Grate the carrots. Mash the pink salmon with a fork.
Отварите морковь и яйца, очистите их. Вымойте укроп. Натрите на терке сыр. У яиц отделите белок от желтка. Натрите их по отдельности на терке. Морковь натрите на терке. Горбушу разомните вилкой.
Make a salad. Place corn on the bottom of the serving dish, spreading mayonnaise on top. Place pink salmon on top, salt and pepper. Then - cheese and a little mayonnaise. Next – carrots and mayonnaise. Lay out the egg white and coat with mayonnaise. Sprinkle the yolk on top of the salad. Serve the salad chilled.
Сделайте салат. На дно блюда для подачи выложите кукурузу, промазав сверху майонезом. Поверх выложите горбушу, посолите, поперчите. Затем – сыр и немного майонеза. Далее – морковь и майонез. Выложите яичный белок, промажьте майонезом. Сверху присыпьте салат желтком. Салат подавайте охлажденным.
Garnish the salad with finely chopped fresh dill.
Украсьте салат мелко нарезанным свежим укропом.