Boil potatoes, carrots and eggs. Peel the onion. Wash the green onions and tomatoes. Peel the boiled eggs, separate the white from the yolk. Grate them separately. Chop the onion. Cut the smoked mackerel into small pieces. Make sure there are no bones in the meat. Grate cheese, potatoes and carrots on a coarse grater.
Отварите картофель, морковь и яйца. Очистите лук от шелухи. Вымойте зеленый лук и помидоры. Очистите отварные яйца, отделите белок от желтка. Натрите их по отдельности на терке. Измельчите лук. Копченую скумбрию нарежьте на мелкие кусочки. Следите, чтобы в мясе не было косточек. На крупной терке натрите сыр, картофель и морковь.
Layer the salad. Place the fish on the bottom of the serving dish and brush with mayonnaise. Next, add a layer of egg whites, then carrots. Coat with mayonnaise again. Place the next layer of onions. Place potatoes on top of the onions and brush them with mayonnaise. Spread the next layer of cheese. Sprinkle the egg yolk over the top of the salad.
Выложите салат слоями. На дно блюда для подачи выложите рыбу и смажьте майонезом. Далее выложите слой яичных белков, затем – морковь. Снова промажьте майонезом. Следующим слоем выложите лук. Поверх лука положите картофель и смажьте его майонезом. Распределите следующим слоем сыр. Сверху посыпьте салат яичным желтком.
Finely chop the green onions and garnish the salad with them. Also cut the cherry tomatoes in half and place them on top of the dish.
Мелко нарежьте зеленый лук и украсьте им салат. Также разрежьте на половинки помидоры черри и выложите их сверху блюда.