Boil potatoes and carrots, peel them. Boil and peel the eggs; separate the whites from the yolks. Grate them separately. Peel the onion. Freeze the butter in the refrigerator and grate it. Mash the canned pink salmon until smooth. Grate the potatoes, carrots and cheese, finely chop the onion.
Отварите картофель и морковь, очистите от кожуры. Яйца отварите и очистите от скорлупы, у яиц отделите белок от желтка. Натрите их по отдельности на терке. Очистите лук. Сливочное масло заморозьте в холодильнике и натрите на терке. Разомните консервированную горбушу до однородной массы. Картофель, морковь и сыр натрите на терке, лук мелко порубите.
Layer the salad. Place the boiled potatoes on the plate on which you will serve the salad. Place pink salmon in the next layer. Lubricate with mayonnaise. Add the next layer of onions. Spread a layer of grated butter over the onion. Place boiled carrots in the next layer. Spread the cheese over the carrots. Place grated whites on top of the cheese, then brush the salad with mayonnaise and garnish with chopped yolks.
Выложите салат слоями. Отварной картофель выложите на блюдо, на котором будете подавать салат. Следующим слоем выложите горбушу. Смажьте майонезом. Выложите следующим слоем лук. Поверх лука распределите слой сливочного масла, измельченного на терке. Отварную морковь выложите следующим слоем. Сыр распределите поверх моркови. Поверх сыра выложите натертые белки, затем смажьте салат майонезом и украсьте измельченными желтками.
Garnish the finished salad with chopped fresh herbs or green onions.
Готовый салат украсьте сверху измельченной свежей зеленью или зеленым луком.