Wash cucumbers and greens. Boil and peel the eggs. Peel the onion. Check that there are no bones in the fish. If there are bones, remove them with tweezers. Separate the white from the yolk of eggs. Grate them separately. Chop the onion. Finely chop lightly salted trout. Cut the cucumbers into small cubes.
Вымойте огурцы, зелень. Сварите и очистите яйца. Очистите лук от шелухи. Проверьте, чтобы в рыбе не было костей. Если кости есть, уберите их пинцетом. У яиц отделите белок от желтка. Натрите их по отдельности на терке. Измельчите лук. Мелко нарежьте слабосоленую форель. Огурцы порежьте мелким кубиком.
Make a salad. Place fish on the bottom of a serving dish. Place the next layer of onions. Lubricate with mayonnaise. Then fold in the egg whites. On top of the whites are cucumbers. Coat with mayonnaise again. Sprinkle grated egg yolk on top.
Сделайте салат. На дно блюда для подачи выложите рыбу. Следующим слоем выложите лук. Смажьте майонезом. Затем выложите яичные белки. Поверх белков – огурцы. Снова промажьте майонезом. Сверху посыпьте тертым яичным желтком.
Garnish the finished salad with chopped fresh herbs.
Готовый салат украсьте нарезанной свежей зеленью.