Boil the eggs hard. Wash and finely chop the greens. Grate the cheese. Peel the eggs and grate them. Remove the canned tuna from the can and mash on a flat plate. Cut the pita bread into three rectangles of the same size.
Отварите яйца вкрутую. Вымойте и мелко нарежьте зелень. Натрите сыр. Почистите яйца и натрите на терке. Консервированный тунец достаньте из банки, разомните на плоской тарелке. Лаваш разрежьте на три прямоугольника одного размера.
Prepare the salad. Add chopped herbs to mayonnaise, stir.
Приготовьте салат. Добавьте рубленую зелень в майонез, перемешайте.
Wrap the salad in pita bread. Place all three pita breads next to each other. Lubricate them with mayonnaise. Place canned tuna on the first pita bread. Distribute over the entire area. Place grated cheese on the second pita bread. On the third - grated boiled eggs. Roll the first pita bread into a roll, place it on the edge of the second pita bread and twist it, as if wrapping the first roll in the second pita bread. Do the same with the third pita bread: place the finished double roll on its edge and twist it. Cut the salad into portions.
Заверните салат в лаваш. Разложите все три лаваша рядом друг с другом. Смажьте их майонезом. На первый лаваш выложите консервированный тунец. Распределите по всей площади. На второй лаваш выложите тертый сыр. На третий – тертые вареные яйца. Первый лаваш закрутите в рулет, положите на край второго лаваша и скрутите, как бы укутывая первый рулет во второй лаваш. Так же поступите с третьим лавашем: на его край положите готовый двойной рулет и скрутите. Нарежьте салат на порции.
Sprinkle the finished rolls with paprika for a brighter look and spicy taste.
Готовые рулетики посыпьте паприкой для более яркого вида и пряного вкуса.