Arrange all products conveniently. Wash vegetables, herbs and eggs, dry them with paper towels. Prepare the eggs. Place eggs in a ladle, add water and hard boil. Cook for about 10-12 minutes after boiling. Then cool under cold running water and peel them. Peel the onion. Prepare a salad bowl and grater. Place butter in the freezer.
Расположите удобно все продукты. Вымойте овощи, зелень и яйца, обсушите их бумажными полотенцами. Подготовьте яйца. Выложите в ковш яйца, залейте водой и сварите вкрутую. Варите около 10-12 минут после закипания. Затем остудите под холодной проточной водой и почистите их. Лук очистите. Подготовьте салатник и терку. Положите в морозильную камеру сливочное масло.
Separate the whites from the yolks and grate the whites on a coarse grater and the yolks on a fine grater.
Отделите белки от желтков и натрите белки на крупной терке, а желтки на мелкой.
Prepare the rest of the ingredients. Place the canned fish in a bowl and mash it with a fork. Grate the cheese on a medium grater. Finely chop the onion. Remove the butter from the freezer and grate it on a coarse grater.
Подготовьте остальные продукты. Выложите рыбные консервы в миску и разомните их вилкой. Натрите на средней терке сыр. Лук мелко порубите. Достаньте масло из морозилки и натрите на крупной терке.
Start forming the salad. Place layers of products in a salad bowl, coating each with mayonnaise. First egg white, then cheese, then half of the canned fish. Then add onion, butter, remaining canned food and yolks. Serve chilled.
Приступайте к формированию салата. Выложите в салатник слои продуктов, промазывая каждый майонезом. Сначала яичный белок, затем сыр, далее половину рыбных консервов. Затем выложите лук, масло, оставшиеся консервы и желтки. Подавайте охлажденным.
Garnish mimosa salad with butter and cheese with chopped herbs and slices of fresh tomato.
Салат мимоза с маслом и сыром украсьте нарезанной заленью и ломтиками свежего помидора.