Arrange all products conveniently. Wash vegetables, herbs and eggs. Prepare a saucepan, salad bowl, ladle and grater. Boil the vegetables. Place carrots and potatoes in a saucepan, add water and cook over medium heat until tender, about 30-40 minutes, then remove and cool, peel. Peel the onion. Boil the eggs. Place eggs in a ladle, add water and hard boil, peel them. Cook for about 10-12 minutes after boiling. Then cool under cold running water.
Расположите удобно все продукты. Вымойте овощи, зелень и яйца. Подготовьте кастрюлю, салатник, ковш и терку. Отварите овощи. Положите в кастрюлю морковь и картофель, залейте водой и варите на среднем огне до готовности около 30-40 минут, а затем выньте и остудите, почистите. Очистите лук. Сварите яйца. Положите в ковш яйца, залейте водой и сварите вкрутую, почистите их. Варите около 10-12 минут после закипания. Затем остудите под холодной проточной водой.
Prepare the ingredients for the salad. Separate the yolks from the whites and grate. Grate the potatoes and carrots. Place the cod liver on a plate and mash it with a fork. Finely chop the onion, finely chop the parsley.
Подготовьте продукты для салата. Отделите желтки от белков и натрите на терке. Картофель и морковь натрите на терке. Выложите печень трески в тарелку и разомните ее вилкой. Лук мелко нарежьте, мелко нашинкуйте петрушку.
Start forming the cod liver salad. Take a salad bowl and place the first layer of potatoes on the bottom, then salt and pepper it. Lubricate with mayonnaise and place onions and herbs on top, followed by a layer of cod liver. Then spread the carrots and brush with mayonnaise. Next come the whites and mayonnaise. Place egg yolks on the top layer.
Приступайте к формированию салата с печенью трески. Возьмите салатник и на дно выложите первый слой картофеля, затем посолите и поперчите его. Смажьте майонезом и сверху выложите лук и зелень, дальше слой печени трески. Затем распределите морковь и смажьте майонезом. Далее идут белки и майонез. Верхним слоем выложите яичные желтки.
Top the mimosa salad with cod liver with any chopped herbs and red caviar.
Салат мимоза с печенью трески украсьте сверху любой нарезанной заленью и красной икрой.