Arrange all products conveniently. Wash vegetables, herbs and eggs. Boil the vegetables. Place carrots and potatoes in a saucepan, add water and cook over medium heat until tender, about 30-40 minutes. Cool, peel and grate. Boil the eggs. Place eggs in a ladle, add water and hard boil. Cook for about 10-12 minutes after boiling. Then cool under cold running water and peel. Prepare a plate, sieve and grater.
Расположите удобно все продукты. Вымойте овощи, зелень и яйца. Отварите овощи. Положите в кастрюлю морковь и картофель, залейте водой и варите на среднем огне до готовности около 30-40 минут. Остудите, почистите и натрите на терке. Отварите яйца. Выложите в ковш яйца, залейте водой и сварите вкрутую. Варите около 10-12 минут после закипания. Затем остудите под холодной проточной водой и почистите. Подготовьте тарелку, сито и терку.
Prepare the vegetables. Grate carrots and potatoes.
Подготовьте овощи. Натрите на терке морковь и картофель.
Prepare canned fish. Open the jars and place the canned tuna in a sieve to drain the juices. Mash the fish with a fork.
Подготовьте рыбные консервы. Откройте баночки и выложите консервированный тунец на сито, чтобы стек сок. Разомните рыбу вилкой.
Prepare the onions. Cut the onion into small cubes, place in a container, pour boiling water, add vinegar and leave for 5 minutes. Then drain the water and squeeze the onion.
Подготовьте лук. Нарежьте лук мелкими кубиками, выложите в емкость, залейте кипятком, добавьте уксус и оставьте на 5 минут. Затем слейте воду и отожмите лук.
Assemble the salad. Place the potatoes on a plate in the first layer and coat with mayonnaise. Then distribute the canned food, pepper and make a layer of mayonnaise. Lay out the carrots, spread with mayonnaise and a layer of onion on top, followed by a layer of grated cheese, a mesh of mayonnaise and place finely grated yolks on top.
Соберите салат. Выложите картошку на тарелку первым слоем и промажьте майонезом. Затем распределите консервы, поперчите и сделайте слой из майонеза. Выложите морковь, смажьте майонезом и сверху слой лука, далее идет слой тертого сыра, сеточка майонеза и сверху выложите натертые на мелкой терке желтки.
Garnish mimosa with cheese with slices of fresh tomato.
Мимозу с сыром украсьте ломтиками свежего помидора.