Wash potatoes, onions, carrots and greens. Rinse the eggs well before boiling. Place the carrots and potatoes in a pan of heated water and cook until tender for 20-30 minutes. Then cool and peel the vegetables. Boil the eggs. To do this, put them in a ladle and fill with water. Bring to a boil and then simmer for 10-12 minutes. After the eggs are cooked, cool and peel. Open the sardines, drain the juice and mash with a fork. Separate the whites from the yolks in the eggs and grate them on a coarse grater and place them in different containers. Finely chop the onion, grate the potatoes, carrots and butter on a coarse grater.
Вымойте картофель, лук, морковь и зелень. Хорошо промойте яйца перед варкой. Выложите морковь и картофель в кастрюлю в разогретую воду и варите до готовности в течение 20-30 минут. Затем остудите и почистите овощи. Сварите яйца. Для этого положите их в ковшик и залейте водой. Доведите до кипения, а затем варите в течение 10-12 минут. После того, как яйца сварились, охладите и очистите от скорлупы. Откройте сардины, слейте сок и разомните вилкой. Отделите белок от желтка в яйцах и натрите на крупной терке, выложите в разные емкости. Лук мелко нарежьте, картофель, морковь и масло натрите на крупной терке.
Form a salad. Place the first layer of canned fish on the bottom of a deep dish and brush with mayonnaise. Spread the grated egg white over the mayonnaise. Then add onions, butter, carrots. Spread with mayonnaise. Then lay out the potatoes and brush with mayonnaise. Spread the egg yolks on the top layer.
Сформируйте салат. В глубокое блюдо выложите на дно первый слой консервированной рыбы и смажьте майонезом. Распределите натертый белок поверх майонеза. Затем выложите лук, масло, морковь. Промажьте майонезом. Затем выложите картофель и смажьте майонезом. Верхним слоем распределите яичные желтки.
Before serving, garnish mimosa salad with butter with fresh parsley leaves and dill sprigs.
Перед подачей салат мимоза с маслом украсьте листиками свежей петрушки и веточками укропа.