Arrange all products conveniently. Wash vegetables, herbs and eggs. Prepare the rice. Place the thoroughly washed rice in a saucepan of boiling salted water and cook over low heat for 20 minutes until fully cooked, stirring. Then drain the liquid and cool. Boil the eggs. Place the eggs in a saucepan and cover with cold water. Bring water to a boil and cook for 10 minutes. Then cool under cold running water and peel. Boil the carrots. Place the carrots in a saucepan with water and cook until tender, about 20-30 minutes. Then cool and peel. Peel the onion. Prepare a grater and a springform ring.
Расположите удобно все продукты. Вымойте овощи, зелень и яйца. Приготовьте рис. Тщательно промытый рис поместите в кастрюлю в кипящую подсоленую воду и варите на медленном огне в течение 20 минут до полной готовности, помешивая. Затем слейте жидкость и остудите. Сварите яйца. Поместите яйца в ковшик и залейте холодной водой. Доведите воду до кипения и варите 10 минут. Затем остудите под холодной проточной водой и очистите. Отварите морковь. Поместите морковь в кастрюлю с водой и варите до готовности около 20-30 минут. Затем остудите и почистите. Очистите лук. Подготовьте терку и кольцо от разъемной формы.
Separate the whites from the yolks and place them in different containers. Grate the whites and yolks.
Отделите белки от желтков и поместите их в разные емкости. Белки и желтки натрите на терке.
Prepare the rest of the ingredients. Finely chop the onion. Cut the cucumber into strips and grate the carrots. Grate the cheese on a medium grater. Place the canned food in a sieve and let the juices drain, then transfer the fish to a plate and mash with a fork.
Подготовьте остальные продукты. Лук мелко его нарежьте. Нарежьте огурец соломкой, а морковь натрите на терке. Натрите сыр на средней терке. Выложите консервы в сито и дайте стечь соку, затем переложите рыбу на тарелку и разомните вилкой.
Assemble the salad. Take a plate, place a cooking ring on it and add half of the canned fish as the first layer. Then place rice on it. Spread some cheese on top and brush with mayonnaise. Then add egg whites and carrots, coat with mayonnaise. Next is a layer of cucumber, the rest of the fish and onions. Pepper and coat with mayonnaise.
Соберите салат. Возьмите тарелку, поставьте на нее кулинарное кольцо и первым слоем половину консервированной рыбы. Затем выложите на нее рис. Сверху распределите часть сыра и смажьте майонезом. Затем выложите яичные белки и морковь, промажьте майонезом. Далее слой огурца, остальная рыба и лук. Поперчите и промажьте майонезом.
Prepare the salad. Place the yolks on the top layer and grate the butter on a fine grater.
Оформите салат. На верхний слой выложите желтки, натрите масло на мелкой терке.
Garnish mimosa fish salad with rice with fresh parsley and dill.
Рыбный салат мимоза с рисом украсьте свежими петрушкой и укропом.