Prepare your food. Peel the onion and pumpkin. Remove the seeds from the pumpkin.
Подготовьте продукты. Очистите лук и тыкву. Из тыквы уберите из семечки.
Prepare the base for pancakes. To do this, grate the peeled pumpkin on a coarse grater and place it in a bowl.
Подготовьте основу для драников. Для этого очищенную тыкву натрите на крупной терке, выложите ее в миску.
Finely chop the onion. Then add it to the pumpkin along with the egg, flour, salt and pepper. Stir until smooth.
Мелко нарежьте лук. Затем добавьте его в тыкву вместе с яйцом, мукой, солью и перцем. Перемешайте до однородной массы.
Heat a frying pan, pour vegetable oil into it, then add potato pancakes using a tablespoon. Fry until golden brown, about 2 minutes on each side.
Разогрейте сковороду, налейте туда растительное масло, затем выложите с помощью столовой ложки драники. Обжаривайте до золотистой корочки, примерно по 2 минуты с каждой стороны.
Place the finished pancakes on a plate and serve with sour cream. Bon appetit!
Готовые драники выложите на тарелку, подав со сметаной. Приятного аппетита!
To make your dish even brighter and more attractive, decorate your pumpkin pancakes with herbs.
Чтобы ваше блюдо стало еще ярче и привлекательнее, украсьте тыквенные драники зеленью.