Peel the cabbage and carrots and chop finely. Prepare a baking dish. Turn on the oven at 180-190℃. To finely chop cabbage for convenience, use a vegetable peeler instead of a knife.
Почистите капусту, морковь, мелко нашинкуйте. Приготовьте форму для запекания. Включите духовой шкаф на 180-190℃. Чтобы мелко нарезать капусту для удобства используйте вместо ножа овощечистку.
Prepare the dough. Beat eggs with salt and sugar until smooth. Add warm kefir and soda to the whipped mass, stir. Leave the dough for 5 minutes. Then add flour in portions. Stir gently so that there are no lumps left. The dough should be a little thinner than classic pancake dough.
Подготовьте тесто. Взбейте до однородности яйца с солью и сахаром. Добавьте к взбитой массе теплый кефир и соду, перемешайте. Оставьте тесто на 5 минут. Затем порционно введите муку. Аккуратно размешайте, чтобы не осталось комочков. Тесто должно получиться немного жиже, чем классическое тесто для оладий.
Prepare the filling. Mix cabbage and carrots, add salt and pepper.
Приготовьте начинку. Смешайте капусту и морковь, посолите, поперчите.
Bake a pie. Place cabbage and carrots on the bottom of the baking dish. Pour batter evenly over top. Bake the cabbage pie in a preheated oven for 45-50 minutes.
Испеките пирог. На дно формы для запекания выложите капусту с морковью. Сверху равномерно залейте тестом. Выпекайте пирог с капустой в предварительно разогретой духовке 45-50 минут.
Cut the cabbage pie into portions, place on plates and serve.
Пирог с капустой разрежьте на порционные кусочки, разложите по терелкам и подавайте к столу.