Peel the cabbage and chop finely. Rinse the rice, boil until half cooked and place in a sieve. Peel the carrots and onions, finely chop or grate. Prepare a baking dish. Turn on the oven at 220℃. It is better to take short-grain rice for cabbage rolls rather than long-grain and steamed rice.
Почистите капусту и мелко нашинкуйте. Промойте рис, отварите до полуготовности и откиньте на сито. Почистите морковь и лук, мелко нарежьте или натрите на терке. Приготовьте форму для запекания. Включите духовой шкаф на 220℃. Рис для голубцов лучше брать не длиннозерный и пропаренный, а круглозерный.
Prepare the cabbage. Pour boiling water (200 ml) over shredded cabbage for 5 minutes. Then drain the water and use your hands to squeeze the liquid out of the cabbage.
Подготовьте капусту. Нашинкованную капусту залейте кипятком (200 мл) на 5 минут. Затем слейте воду и руками отожмите капусту от жидкости.
Prepare the base for the cabbage rolls. In a frying pan, fry carrots and onions in oil for 7-10 minutes, add salt and pepper. Mix boiled rice, minced meat, fried vegetables and cabbage. Add a little more salt.
Приготовьте основу для голубцов. На сковороде обжарьте в масле морковь и лук 7-10 минут, посолите, поперчите. Перемешайте отварной рис, фарш, обжаренные овощи и капусту. Еще немного подсолите.
Bake the cabbage rolls. With wet hands, form patties. Place the cabbage rolls in a greased form at a short distance from each other. Bake at 220℃ for 20-25 minutes.
Запеките голубцы. Мокрыми руками сформируйте котлеты. Выложите голубцы в смазанную маслом форму на небольшом расстоянии друг от друга. Запекайте при 220℃ 20-25 минут.
Serve lazy cabbage rolls with tomato sauce or ketchup.
Подавайте ленивые голубцы с капустой вместе с томатной подливой или кетчупом.