Prepare your food. Wash and peel the onions and potatoes.
Подготовьте продукты. Помойте и очистите лук и картофель.
Prepare the potatoes. To do this, grate it on a fine grater, squeeze out the juice and place in a bowl.
Подготовьте картофель. Для этого натрите его на мелкой терке, отожмите от сока и выложите в миску.
Cut the onion and sausage into cubes. Grate the cheese on a coarse grater.
Нарежьте лук и колбасу кубиками. Сыр натрите на крупной терке.
Add two eggs, flour, salt and pepper to the potatoes. Stir until smooth. Then add the onion, cheese and sausage and stir again.
Добавьте к картофелю два яйца, муку, соль и перец. Перемешайте до однородной массы. Затем добавьте лук, сыр и колбасу, снова перемешайте.
Using a spoon, form pancakes. Heat a frying pan, pour vegetable oil into it, then add pancakes. Fry until golden brown, about 2 minutes on each side.
С помощью ложки сформируйте драники. Разогрейте сковороду, налейте туда растительное масло, затем выложите драники. Обжаривайте до румяной корочки, примерно по 2 минуты с каждой стороны.
Place the finished pancakes on a plate, serving with sour cream and herbs. Bon appetit!
Готовые драники выложите на тарелку, подав со сметаной и зеленью. Приятного аппетита!
To make the dish look like a restaurant dish, serve sour cream in a sauceboat, and garnish the pancakes themselves with dill and paprika.
Чтобы блюдо выглядело как ресторанное, подайте сметану в соуснице, а сами драники украсьте укропом и паприкой.