Grind the coffee beans in a coffee grinder or blender. Prepare the Turk.
Зерна кофе измельчите в кофемолке или блендере. Подготовьте турку.
Make Turkish coffee. Pour coffee, sugar and water into the Turk. Place on low heat. When a small amount of foam forms on the surface of the drink, add a small amount of salt. Stir. When the foam forms again, remove the coffee from the stove and pour into a small cup.
Приготовьте кофе по-турецки. В турку засыпьте кофе, сахар и залейте воду. Поставьте на минимальный огонь. Когда на поверхности напитка образуется небольшое количество пенки, добавьте небольшое количество соли. Размешайте. Когда пенка образуется вновь, снимите кофе с плиты и перелейте в маленькую чашку.
Drink coffee some time after preparation. Let the mixture settle.
Пейте кофе, спустя некоторое время после приготовления. Дайте гуще осесть.