It is recommended to grind the coffee beans in advance. This can be done using a blender or coffee grinder. Prepare a Turk and a glass jar for preparing the tincture.
Кофе в зернах рекомендуется заранее измельчить. Сделать это можно при помощи блендера или кофемолки. Подготовьте турку и стеклянную банку для приготовления настойки.
Make some coffee. Pour ground coffee into the pot and add 6 glasses of water. Wait until foam forms on the surface of the coffee and remove from the stove.
Сварите кофе. Насыпьте в турку молотый кофе, залейте 6 стаканами воды. Дождитесь образования пенки на поверхности кофе и снимите с плиты.
Make a coffee infusion according to the recipe. Pour the finished coffee into a deep container. It's better to take a jar for this. Pour 500 ml of moonshine into it. Leave the jar of tincture for 7 days in a warm but dark place.
Сделайте по рецепту настойку на кофе. Перелейте готовый кофе в глубокую емкость. Лучше взять для этого банку. Влейте к нему 500 мл самогона. Оставьте банку с настойкой на 7 дней в теплом, но темном месте.
Store the coffee tincture for no more than 5 years.
Храните настойку на кофе не более 5 лет.