Prepare your food. Peel the potatoes, onions and garlic.
Подготовьте продукты. Очистите картофель, лук и чеснок.
Prepare the base for the potato dough. To do this, grate the peeled potatoes on a coarse grater and place them in a bowl. Then squeeze the potatoes.
Подготовьте основу для картофельного теста. Для этого очищенный картофель натрите на крупной терке, выложите его в миску. Затем отожмите картофель.
Grate the peeled onion and garlic, then grate the cheese.
Натрите на терке очищенные лук и чеснок, затем натрите сыр.
Add two eggs, cheese, onion, garlic, salt and pepper to the grated potatoes. Stir until smooth. Then add flour and mix again.
Добавьте в натертый картофель два яйца, сыр, лук, чеснок, соль и перец. Перемешайте до однородной массы. Затем добавьте муку и перемешайте еще раз.
Form into thin pancakes. Heat a frying pan, pour vegetable oil into it, then add pancakes. Fry until golden brown, about 2 minutes on each side.
Сформируйте тонкие оладьи. Разогрейте сковороду, налейте туда растительное масло, затем выложите драники. Обжаривайте до румяной корочки, примерно по 2 минуты с каждой стороны.
Place the finished pancakes on a plate and serve with sour cream. Bon appetit!
Готовые драники выложите на тарелку, подав со сметаной. Приятного аппетита!