Conveniently arrange all the ingredients. Wash the pork neck and pat dry with a paper towel. Peel the garlic. Prepare a baking sleeve and a baking sheet. Turn on the oven to 190 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте свиную шейку и промокните бумажным полотенцем. Очистите от шелухи чеснок. Приготовьте рукав для запекания и противень. Включите духовку на 190 градусов.
Prepare the meat. Take whole cloves of garlic and stuff them into the pork neck, making cuts with a knife. Sprinkle pepper, paprika and salt over a piece of pork and rub in the spices well. Place the meat in a baking sleeve and tie it on both sides.
Подготовьте мясо. Возьмите целые зубчики чеснока и нашпигуйте ними свиную шейку, сделав надрезы ножом. Посыпьте перцем, паприкой и солью кусок свинины, хорошо вотрите специи. Выложите мясо в рукав для выпечки и завяжите его с двух сторон.
Bake the meat in the oven. Place the sleeve with the pork neck on a baking sheet and place it in an oven preheated to 190 degrees for 20 minutes. Reduce the temperature to 170 degrees and bake the boiled pork for 70 minutes. Next, turn off the oven and leave the meat to cook for another 30 minutes. Remove the finished boiled pork from the sleeve and cool.
Запеките мясо в духовке. Положите рукав со свиной шеей на противень и поставьте его в разогретую до 190 градусов духовку на 20 минут. Уменьшите температуру до 170 градусов и запекайте буженину 70 минут. Далее выключите духовку и оставьте мясо доходить еще 30 минут. Готовую буженину достаньте из рукава и остудите.
Cut cold pork neck meat into thin slices and serve along with cheese and cold cuts.
Холодную буженину из свиной шеи нарежьте тонкими ломтиками и подавайте вместе с сырной и мясной нарезкой.