Peel the daikon and carrots and cut into thin strips. Peel and chop the garlic. Remove the skins from the onion and chop into half rings. For Korean salads, it is convenient to chop vegetables on a special grater or in a food processor.
Почистите дайкон и морковь, нарежьте тонкой соломкой. Чеснок почистите и измельчите. Удалите с лука шелуху, нашинкуйте полукольцами. Для корейских салатов удобно шинковать овощи на специальной терке или на кухонном комбайне.
Remove excess juice from vegetables. Place the grated carrots and daikon in a separate bowl, add salt, and let stand for 30 minutes. Then squeeze out the excess liquid.
Удалите из овощей лишний сок. Натертую морковь и дайкон выложите в отдельную миску, посолите, дайте постоять 30 минут. Затем отожмите лишнюю жидкость.
Combine products. In a salad bowl, combine carrots, daikon, onion and garlic. Salt, pepper, add sugar, soy sauce and vinegar, mix. Place in the refrigerator for 1 hour.
Соедините продукты. В салатнике смешайте морковь, дайкон, лук и чеснок. Посолите, поперчите, добавьте сахар, соевый соус и уксус, перемешайте. Уберите в холодильник на 1 час.
Before serving, sprinkle the Korean radish salad with sesame seeds.
Перед подачей посыпьте салат из редьки по-корейски кунжутом.