Wash apples, onions and carrots. Clean them. Cut the apples into cubes, carrots into strips, chop the onion. If you are using a whole duck, cut it into pieces.
Помойте яблоки, лук и морковь. Очистите их. Нарежьте яблоки кубиками, морковь – соломкой, лук измельчите. Если используете целую тушку утки, разделайте ее на части.
Prepare stewed duck in a slow cooker. Fry the meat in a slow cooker on the appropriate setting on all sides. Pour in vegetable oil, add onions, carrots, apples, spices and pour in 1 glass of water. Set the “Meat” mode for 60 minutes.
Приготовьте утку тушеную в мультиварке. Обжарьте мясо в мультиварке на соответствующем режиме со всех сторон. Влейте растительное масло, засыпьте лук, морковь, яблоки, специи и влейте 1 стакан воды. Установите режим «Мясо» на 60 минут.
Serve the duck with vegetables and apples in portioned bowls.
Подавайте утку с овощами и яблоками в порционных тарелках.