Prepare all the ingredients, peel the potatoes. Preheat the oven to 210 degrees.
Подготовьте все продукты, очистите картофель. Разогрейте духовку до 210 градусов.
Grate the peeled potatoes on a coarse grater and place them in a bowl. Squeeze out the potatoes.
Очищенный картофель натрите на крупной терке, выложите его в миску. Отожмите картофель.
Add two eggs, salt and pepper to the bowl with the potatoes. Stir until smooth.
Добавьте в миску с картофелем два яйца, соль и перец. Перемешайте до однородной массы.
Make thin pancakes. Then place baking paper on a baking sheet and grease it with vegetable oil. Place the pancakes on a baking sheet and bake for 20 minutes.
Слепите тонкие оладьи. Затем постелите на противень бумагу для запекания, смажьте ее растительным маслом. Выложите драники на противень и поставьте запекаться на 20 минут.
Place the finished pancakes on a plate. Serve with sour cream. Bon appetit!
Готовые драники выложите на блюдо. Подавайте со сметаной. Приятного аппетита!
To make the dish even more appetizing, serve it with fresh vegetables. For example, with chopped cucumber, and sprinkle fresh herbs on top.
Чтобы блюдо выглядело еще аппетитнее, подайте его со свежими овощами. Нпример, с нарезанным огурцом, и посыпьте сверху свежей зеленью.