Wash and dry the meat with paper towels. Peel the garlic and cut into 3 parts. Prepare foil and a heat-resistant baking dish. Turn on the oven to 180-190 degrees.
Вымойте и обсушите бумажными полотенцами мясо. Очистите чеснок от шелухи и порежьте на 3 части. Приготовьте фольгу и жаропрочную форму для запекания. Включите духовку на 180-190 градусов.
Prepare the brine. Grind the coriander and pepper in a mortar. Place all the spices for the brine, garlic, and bay leaf in a deep container. Pour 1 liter of water, stir until the salt dissolves.
Подготовьте рассол. Кориандр и перец размельчите в ступке. В глубокую емкость положите все специи для рассола, чеснок, лавровый лист. Залейте 1 литром воды, перемешайте, чтобы соль растворилась.
Salt the meat. Place the meat in the brine until the water completely covers it. Cover with a lid or film and refrigerate overnight.
Засолите мясо. Поместите мясо в рассол, чтобы вода полностью его покрывала. Накройте крышкой или пленкой и уберите в холодильник на ночь.
Prepare the pork for roasting. Combine tomato paste with oil and stir. Remove the meat from the brine and brush on all sides. Wrap in foil, sealing the edges tightly.
Подготовьте свинину к запеканию. Соедините томатную пасту с маслом и перемешайте. Достаньте мясо из рассола, смажьте со всех сторон. Заверните в фольгу, плотно закрыв края.
Roast the pork. Place the meat in foil on a baking sheet and place in an oven preheated to 180-190 degrees for 60 minutes. Then carefully open the foil, pour in the fat formed from the meat and bake for another 15 minutes until golden brown.
Запеките свинину. Положите мясо в фольге на противень и поставьте в разогретую до 180-190 градусов духовку на 60 минут. Затем осторожно откройте фольгу, полейте образовавшимся от мяса жиром и запекайте еще 15 минут до образования румяной корочки.
Serve the cooked boiled pork chilled as a cold appetizer.
Подавайте готовую буженину в охлажденном виде в качестве холодной закуски.