Wash the turkey and pat dry with paper towels. Peel the garlic. Prepare a heatproof baking dish and foil. Turn the oven on 180 degrees.
Индейку вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Очистите от шелухи чеснок. Приготовьте жаропрочную форму для запекания и фольгу. Включите духовой шкаф на 180 градусов.
Stuff the turkey. Cut the garlic into large slices. Make holes in a piece of meat with a knife and stuff the turkey with garlic.
Нашпигуйте индейку. Нарежьте чеснок крупными дольками. Сделайте в куске мяса отверстия ножом и нашпингуйте индейку чесноком.
Prepare the marinade. In a separate container, mix seasonings (pepper, coriander, curry, ground ginger), mustard, oil and soy sauce.
Приготовьте маринад. В отдельной емкости смешайте приправы (перец, кориандр, карри, молотый имбирь), горчицу, масло и соевый соус.
Roast the turkey. Coat the turkey on all sides with marinade and wrap tightly in foil, place the meat in a heat-resistant dish, place in the oven and bake for 30 minutes at 180 degrees.
Запеките индейку. Обмажьте со всех сторон индейку маринадом и плотно заверните в фольгу, поместите мясо в жаропрочную форму, поставьте в духовку и запекайте 30 минут при температуре 180 градусов.
Cut turkey boiled pork into thin slices and serve as a separate dish or cold appetizer.
Буженину из индейки нарежьте тонкими ломтиками и подавайте в качестве самостоятельного блюда или холодной закуски.