Wash and dry the meat. Peel the garlic and divide into cloves. Prepare foil and a heat-resistant baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Мясо вымойте и просушите. Чеснок очистите и разделите на зубчики. Приготовьте фольгу, жаропрочную форму для запекания. Разогрейте духовку на 180 градусов.
Stuff the meat. Rub the meat with salt and pepper. Then make slits in the beef and stuff it with garlic.
Нашпигуйте мясо. Натрите мясо солью и перцем. Затем сделайте надрезы в говядине и нашпигуйте чесноком.
Prepare the marinade. Mix honey with soy sauce. Pour the marinade over the meat, cover with a lid or cling film and leave to marinate for 60 minutes.
Подготовьте маринад. Смешайте мед с соевым соусом. Полейте маринадом мясо, прикройте крышкой или пищевой пленкой и оставьте мариноваться на 60 минут.
Roast the pork. Wrap the beef piece tightly in foil and place in an ovenproof dish. Place the oven in a preheated oven at 180 degrees and bake the meat for 90 minutes.
Запеките свинину. Плотно заверните кусок говядины в фольгу и выложите на жаропрочную форму. Поставьте в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте мясо в течение 90 минут.
Cut the pork into thin slices, place on a serving plate and serve as a cold appetizer.
Нарежьте буженину тонкими ломтиками, выложите на сервировочное блюдо и подавайте к столу в качестве холодной закуски.