Separate the whites from the yolks. The yolks can be covered with film and stored in the refrigerator. Peel the walnuts and chop them into small pieces. Preheat oven to 100℃.
Отделите белки от желтков. Желтки можно накрыть пленкой и отправить на хранение в холодильник. Очистите грецкие орехи и нарубите их на мелкие кусочки. Разогрейте духовку до 100 ℃.
Start preparing the protein mass. Beat the whites first at low mixer speed, adding a pinch of salt or half a teaspoon of lemon juice. After 7-8 minutes, gradually increase the whipping speed until soft peaks form. Gradually add powdered sugar without stopping the mixer.
Приступите к приготовлению белковой массы. Взбивайте белки сначала на низкой скорости миксера, добавив щепотку соли или половину чайной ложки сока лимона. Через 7-8 минут постепенно увеличивайте скорость взбивания до мягких пиков. Постепенно вводите сахарную пудру, не прекращая работу миксера.
Add the prepared nuts to the protein mixture. Mix thoroughly.
Добавьте подготовленные орехи к белковой массе. Тщательно перемешайте.
Spoon the mixture onto the parchment paper using a spoon or pastry bag. Place in the oven for 2 hours. Leave in the oven until cool.
На пергамент ложкой или кондитерским мешком выложите массу. Отправьте в духовку на 2 часа. Оставьте до остывания в духовке.
Serve nut meringue with your favorite fruits and berries - apples, pears, raspberries.
Подавайте ореховое безе с любимыми фруктами и ягодами – яблоками, грушей, малиной.