Wash the meat thoroughly and dry it. Wash and peel the vegetables. Cut the cabbage into strips, chop the onions and carrots. Cut the bacon into pieces. Prepare a saucepan or frying pan. Arrange all products conveniently.
Мясо тщательно вымойте и обсушите. Овощи вымойте и почистите. Нарежьте капусту соломкой, Нашинкуйте лук и морковь. Шпик нарежьте на кусочки. Подготовьте кастрюлю, сковороду. Расположите удобно все продукты.
Start preparing the soup base. Place the meat in a saucepan with water. After boiling, skim off the foam. Add fresh cabbage to the pan with the meat. Cook over medium heat for 90 minutes.
Приступите к приготовлению суповой основы. В кастрюлю с водой выложите мясо. После закипания снимите пену. Свежую капусту добавьте в кастрюлю к мясу. Варите на среднем огне 90 минут.
Get some bacon. Place the bacon in a preheated frying pan with oil. Season with salt and then fry for 5-7 minutes. Remove the meat from the pan and add the fried bacon.
Займитесь шпиком. Шпик выложите в заранее разогретую сковороду с маслом. Посолите, а затем обжаривайте в течение 5-7 минут. Выньте из кастрюли мясо и положите туда обжаренный шпик.
Prepare the dressing. Place the chopped onion and carrots in the remaining fat in the pan and fry for 7-10 minutes. Then add tomato sauce, seasonings, salt, pepper and simmer until soft for 8-10 minutes.
Приготовьте заправку. Выложите нашинкованный лук и морковь в оставшийся в сковороде жир и обжарьте в течение 7-10 минут. Затем добавьте томатный соус, приправы, соль, перец и тушите до мягкости в течение 8-10 минут.
Proceed to the final stage of cooking. Add the roast and mashed potatoes to the soup and cook for another 15 minutes over medium heat. Leave the finished cabbage to steep for 30 minutes.
Приступите к финальному этапу готовки. Добавьте в суп зажарку и картофельное пюре и варите еще 15 минут на среднем огне. Готовый капустняк оставьте настаиваться на 30 минут.
Pour the Ukrainian cabbage soup into a tureen and sprinkle with chopped parsley.
Налейте украинский капустняк с капустой в супницу и посыпьте нарезанной петрушкой.