Wash the mushrooms, then drain them on paper towels to dry. Peel the garlic. Soak wooden skewers in water. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to preheat to 220˚C. Tip: to avoid cleaning the grill or oven after cooking, use parchment paper - excess juice from the mushrooms will drain onto it.
Вымойте грибы, затем выложите их на бумажные полотенца, чтобы они подсохли. Почистите чеснок. Деревянные шпажки замочите в воде. Приготовьте противень. Включите духовой шкаф на разогрев до 220 ˚C. Совет: чтобы не мыть гриль или духовку после готовки, используйте пергаментную бумагу – лишний сок с грибов стечет на нее.
Prepare mushrooms for pickling. Place the dried champignons in a deep bowl, add the mashed garlic, spices and vegetable oil. Mix thoroughly and leave for 30 minutes.
Подготовьте грибы для маринования. Подсушенные шампиньоны сложите в глубокую миску, добавьте измельченный в пюре чеснок, специи и растительное масло. Тщательно перемешайте и оставьте на 30 минут.
Place the mushrooms on the grill. Take skewers soaked in water and thread the marinated champignons onto them. Place the mushrooms on a baking sheet. Switch the oven to grill mode and bake for 15 minutes.
Отправьте грибы в гриль. Возьмите смоченные в воде шпажки и нанизайте на них маринованные шампиньоны. Разложите грибы на противне. Переключите духовой шкаф в режим "гриль" и запекайте 15 минут.
Place hot champignons on a serving plate. Serve with sour cream sauce. To do this, combine low-fat sour cream with crushed garlic, add your favorite spices and mix thoroughly.
Горячие шампиньоны выложите на сервировочное блюдо. Подавайте к столу со сметанным соусом. Для этого нежирную сметану соедините с дробленым чесноком, добавьте любимые специи и тщательно перемешайте.