Wash the lemon thoroughly and dry it.
Тщательно помойте лимон и высушите его.
Prepare biscuit dough. Separate the whites from the yolks. Beat the whites with sugar. Then add the yolks and flour. Beat again until smooth. Line a baking sheet with parchment and spread the dough onto it. Place in the oven preheated to 180˚C for 20 minutes. Roll the finished biscuit into a roll and cover with a towel.
Приготовьте бисквитное тесто. Отделите белки от желтков. Белки взбейте с сахаром. Затем добавьте желтки и муку. Снова взбейте до однородной массы. Застелите пергаментом противень и распределите по нему тесто. Отправьте в духовку, разогретую до 180 ˚C, на 20 мин. Готовый бисквит сверните в рулет и накройте полотенцем.
Make the filling. Grate the lemon and mix with sugar.
Сделайте начинку. Натрите лимон на терке, смешайте с сахаром.
Roll up the lemon. To do this, unroll the dough, apply the filling to the entire surface and roll tightly. Leave to infuse for 120 minutes.
Сверните рулет с лимоном. Для этого разверните тесто, нанесите на всю поверхность начинку и плотно сверните. Оставьте на 120 мин настаиваться.
Cut the finished lemon roll into pieces and place on a beautiful dish.
Готовый лимонный рулет нарежьте на кусочки и выложите на красивое блюдо.