Prepare the food, peel the zucchini and garlic. To make grating vegetables easier, remove the seeds from the zucchini in advance and rinse it.
Подготовьте продукты, почистите кабачки и чеснок. Чтобы натирать овощи было проще, заранее уберите из кабачка косточки и промойте его.
Grate the peeled zucchini on a coarse grater and place it in a bowl. Then squeeze out the vegetables.
Очищенный кабачок натрите на крупной терке, выложите его в миску. Затем отожмите овощи.
Grate the garlic on a fine grater. Then add it to the squash along with the egg, flour, salt and pepper. Stir until smooth.
Натрите чеснок на мелкой терке. Затем добавьте его в кабачок вместе с яйцом, мукой, солью и перцем. Перемешайте до однородной массы.
Form thin pancakes from the resulting mass. Melt a frying pan, pour vegetable oil into it, then add potato pancakes. Fry until golden brown, about 2 minutes on each side.
Из получившейся массы сформируйте тонкие оладьи. Растопите сковороду, налейте туда растительное масло, затем выложите драники. Обжаривайте до золотистой корочки, примерно по 2 минуты с каждой стороны.
Place the finished pancakes on a plate and serve with sour cream. Bon appetit!
Готовые драники выложите на тарелку, подав со сметаной. Приятного аппетита!
To make your dish look like it came from a restaurant, put sour cream in a gravy boat. Sprinkle pancakes with paprika and garnish with a sprig of dill on top.
Чтобы ваше блюдо выглядело как из ресторана, выложите сметану в соусницу. Присыпьте драники паприкой и украсьте сверху веточкой укропа.