Thaw the prepared minced meat. Wash and peel the carrots, mushrooms and onions. Chop them into medium-sized cubes. Grate the cheese on a fine grater. Wash the greens, dry with a paper towel, and chop.
Разморозьте готовый мясной фарш. Помойте и почистите морковь, шампиньоны и лук. Нарубите их на средние по размеру кубики. Сыр натрите на мелкой терке. Зелень вымойте и просушите бумажным полотенцем, измельчите.
Make the base. Add egg and spices to minced meat. Mix well.
Сделайте основу. В мясной фарш добавьте яйцо и специи. Хорошо перемешайте.
Prepare the filling. Heat oil in a frying pan, add onions and carrots. Cook until the onion is translucent. Then add the mushrooms to the pan and continue to simmer for 5 minutes.
Приготовьте начинку. Разогрейте в сковороде масло, выложите лук и морковь. Готовьте до прозрачности лука. Затем отправьте в сковороду грибы и продолжайте тушить 5 минут.
Form into a roll. Spread the required amount of cling film on a flat surface. Spread the meat layer evenly over it, no more than 1.5 cm thick.
Сформируйте рулет. Расстелите необходимое количество пищевой пленки на ровной поверхности. Равномерно распределите по ней мясной слой толщиной не более 1,5 см.
Place the filling on it, sprinkle with cheese and herbs. Using cling film, carefully roll into a roll.
На него выложите начинку, посыпьте сыром и зеленью. Аккуратно при помощи пленки сверните в рулет.
Transfer it to a baking dish and place in the oven preheated to 180˚C for 30 minutes.
Переложите его в блюдо для выпекания и отправьте в духовку, разогретую до 180 ˚C, на 30 минут.
The finished roll can be served either hot or chilled, having previously been cut into portions.
Готовый рулет можно подавать как в горячем, так и в охлажденном виде, предварительно нарезав на порционные куски.