Prepare your food. Preheat the oven to 180℃. Grate the cheese on a fine grater. Take out the silicone brush, rolling pin and baking paper.
Подготовьте продукты. Духовку разогрейте до 180℃. Натрите сыр на мелкой терке. Достаньте силиконовую кисточку, скалку и бумагу для выпечки.
Prepare the chips. Grease the baking sheet with vegetable oil using a silicone brush. Place mounds of grated cheese on a baking sheet at a distance of 4-5 cm from each other. Cover the mounds of cheese with baking paper. Roll out lightly with a rolling pin. Place the baking sheet in the oven. Bake for 5-10 minutes at 180℃. Remove the pan from the oven and let the chips cool.
Приготовьте чипсы. Смажьте противень растительным маслом, используя силиконовую кисточку. На противень выложите горки тертого сыра на расстоянии 4-5 см друг от друга. Накройте горки сыра бумагой для выпечки. Слегка раскатайте скалкой. Отправьте противень в духовку. Запекайте 5-10 минут при температуре 180℃. Извлеките противень из духовки и дайте чипсам остыть.
Place the beans in a bowl and serve with cheese chips.
Выложите фасоль в пиалу и подайте на стол с сырными чипсами.